Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Golfballen en golfartikelen bedrukken is onze specialiteit. Golfballen en golfartikelen bedrukken wij voor veel grote en kleine bedrijven en dit gaat altijd naar tevredenheid van de klant, want wij zijn pas tevreden als u het bent. Golfballen en golfartikelen bedrukken wij in de hoogste kwaliteit en wij leveren bedrukte artikelen ook nog eens heel snel. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat bedrukte golfballen binnen een week kan leveren. Golfballen bedrukken is voor iedere klant weer anders en daarom leveren wij alle bekende merken met alle denkbare logo mogelijkheden. De levertijd voor andere golfartikelen bedraagt iets meer dan twee weken. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor geborduurde kleding, petjes en nog veel meer artikelen.

Prijzen voor golfballen & golfartikelen met logo.
De prijzen op de site zijn van nieuwe golfballen en zijn inclusief zetkosten en bedrukking in één of twee kleuren.
Wij leveren de bedrukte golfballen en golfartikelen binnen twee en een halve week, na goedkeuring van uw logo.
Wij kunnen de bedrukte golfballen voor u leveren binnen een week indien nodig, maar dan is er wel een toeslag.
Er is een toeslag voor 3-5 kleuren van € 35,- ex BTW.

Hoe levert u het logo aan?
Wij kunnen uw golfballen en golfartikelen bedrukken indien u het logo aan kunt leveren in een EPS bestand opgemaakt in Adobe Illustrator of een PDF bestand.

Wij helpen u graag,

Met vriendelijke groet,

Mark Vijver

Golfrelatiegeschenken.nl

Over golfrelatiegeschenken.nl

Golfrelatiegeschenken.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken.

Neem contact op

  • 010-4656445
  • info@golfballen.nl
Betaal methode