Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

MondialSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Wilson Staff DX2 Soft yellow

Wilson Staff DX2 Soft yellow

Wilson Staff DX2 Soft yellow

Deze golfbal genereert vanaf de tee weinig spin met de driver waardoor er uitzonderlijke afstanden behaalt kunnen worden.
Aantal Prijs per stuk Totaal
240 € 1.61 386.40
480 € 1.56 748.80
960 € 1.47 1,411.20

* Verplichte velden

Excl. BTW € 386,40 Incl. BTW € 467,54

Wilson Staff DX2 Soft yellow Beschrijving

De Wilson Staff Dx2 Soft golfbal is een zeer goede golfbal die balans in uw spel brengt. De Dx2 Soft golfbal zorgt voor veel gevoel tijdens het slaan van approaches en afslagen.

Deze 2-piece bal heeft een compressie van 50 en heeft dus een zeer zachte kern. Deze golfbal genereert vanaf de tee weinig spin met de driver waardoor er uitzonderlijke afstanden behaalt kunnen worden. Daarnaast zorgt de kern voor een stabiele balvlucht en stopt de bal vrij snel als de vlag aangevallen wordt.

De Wilson Staff Dx2 is een bal die zeer geschikt is voor golfers die aan hun handicap willen werken. De bal speelt zeer fijn en ziet er ook nog eens mooi uit.
Golfrelatiegeschenken.nl

Over golfrelatiegeschenken.nl

Golfrelatiegeschenken.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken.

Neem contact op

  • 010-4656445
  • info@golfballen.nl
Betaal methode