Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Service

Al ruim twintig jaar geven wij echte service aan onze klanten. Wij weten hoe belangrijk service is voor onze klanten . Dankzij onze goede en snelle service houden wij onze klanten ook. Waarmaken wat je afspreekt met klanten, dan komen zij ook terug en worden zij onze ambassadeurs. Daarbij staan kwaliteit en een zeer scherpe prijs bij ons altijd voorop.

Golfballen en golfartikelen met logo of borduursel

Mochten wij een aantoonbare fout hebben gemaakt met het bedrukken of borduren van golfartikelen, dan bedrukken of borduren wij de golfartikelen nog een keer. In de praktijk komt dit niet voor, maar dat is wel de service die u van ons mag verwachten. Wij behandelen klanten zoals wij zelf graag behandeld willen worden.

Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Mark Vijver

Golfrelatiegeschenken.nl

Over golfrelatiegeschenken.nl

Golfrelatiegeschenken.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken.

Neem contact op

  • 010-4656445
  • info@golfballen.nl
Betaal methode